Isnin, 24 Jun 2013

Kurung Modern!!

Mama Punya!!

Gamak ke Sirhan nk pkai??
Akhirnya..Nak seribu daya xmau seribu dalih!!!! Siap gak projek diri sendiri. Selalunya mmg xpnh siap bila kata nak menjahit untuk sendiri, kesiankan..N jadik gak baju melayu utk Sirhan..malangya plak..(still ada malangnya BURUK buat diriku) leher utk baju melayu tu dh mcm leher baju kurung.. Maknye pun bkn pdai sgtkan..akhirnya gitu la jdiknya!! if ada sesapa yg tau mcm na nak cara ptong leher baju melayu utk budal pls3...habaq mai sat naaah!! 
Ok la yerk..wt masa ni yg tu jerk yg dah siAp!! Ada lg 3 projek yg menunggu di belakang,, jdik.. TUNGGUUUU...

Jumaat, 21 Jun 2013

Kurung Moden

RM4.80/m dr KAMDAR
Buah tgn bru selepas peplum! Yg bestnya baju ni dh nk siap..Yeayy!! At last ada gak project diri sdri yg berjaya! D sebalik yg best, ada gak yg xbestnya!!!! Pola ni pun sy bli gak TAPI size masalah!! Sy dh bg ukuran sdr tp masih lg besar dr yg sepatutnya.. Ni la padahnya bla xpercaya pd dri sdri.. Bknnya xpdai draf pola..cuma takut salah draf!! Sebelum ni pun dh penah wt cuma slalu penyakit was2 ni dtg menyerang bla mood menjait tu dtg... Last skali sy belajaq kt sini. Skang ni nk try plak bli pola Jubah Princess Line kt Sini.
Yg tu nk wt kak mak sbb dia dh lama suh sy wt cuma sy byk bg alasan kt dia sbb tu la..PENYAKIT WAS2.. okehh pgilan pulau dh ni.. Insyaallah lg 2-3 ari sy dtg menjenguk... Peaceeeeee

Google+ Followers