Ahad, 8 November 2015

Setelah sekian lama menyepi..

Yeayyy.. Im back!!! Syukur ke hadrat Ilahi dipanjangkan umo utk kembali bersiaran.
Diam2 ubi berisi org tua2 kata, mama dah pun bertambah ahli jemaah.
Yalakan..last mama update buat baju peplum tu masih lagi bekerja sementara, mana nak p tau skang dah ada 'anak dara' yg makin kembang mekar kt taman. hihihiii
Ya, mama dah dpt baby girl yg di nanti2kan..
Semakin galak sebenaqnya dok buat baju kt dia, tp bole pulak lupa kt tempat mama bersarang ni..xpa nanti mama update la nahh..

Sekalian mama bole la tempek2 tuto kt sini..maklum lahh, dah semakin hebat menjahit (hat nihh xleh blah) dok belajaq lagi kali ni dh ada tok guru..kihkihkihhh

O.K la sat2g mama upload la mna yg sempat. Choww lu!!

Bubyeee..


With Love,
MamaSue
Tadaa..ni la 'Pwincess' mama..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Google+ Followers